Diskusija o dobrom upravljanju

CDT u saradnji sa partnerima iz regionalne mreže Action SEE organizuje panel diskusiju „Otvorenost institucija kao preduslov dobrog upravljanja” na kojoj će govoriti predstavnici institucija i nevladinih organizacija iz CG i regiona.

Panel diskusija će biti organizovana u petak (15. april) sa početkom u 11h u Info centru (Rimski trg 10).

Pored razgovora o relevantnim pitanjima i izazovima u oblasti dobrog upravljanja, na panel diskusiji će biti predstavljena i regionalna inicijativa u okviru koje će biti dodijeljeni grantovi za inicijative iz oblasti antikorupcije, transparentnosti, slobodnog pristupa informacijama itd.

Kako bi razmijenili mišljenja i iskustva iz oblasti dobrog upravljanja, svi zainteresovane nevladine organizacije i mediji iz Crne Gore se mogu prijaviti za učešće na e-mail: [email protected].

 Projekat ACTION SEE – Odgovornost, tehnologija i mreža institucionalne otvorenosti u Jugoistočnoj Evropi sprovodi Metamorphosis fondacija u partnerstu sa Vestminster fondacijom za demokratiju iz Velike Britanije, CRTA – Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost iz Srbije, Udruženjem građana Zašto ne? iz Bosne i Hercegovine, Centrom za demokratsku tranziciju iz Crne Gore, Open data – ODK sa Kosova i Levizja Mjaft! iz Albanije, uz finansijksu podršku Evropske unije.